Розрахунки для створення харчоблоку на базі СМСЧ м.Нетішин

Олена Матросова

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію:

1. економічні розрахунки із обгрунтування доцільності створення харчоблоку для приготування їжі для всіх навчальних закладів міста - вартість проекту, обладнання, кількість працівників, кількість автомобілів і водіїв для розвезення їжі, вартість порції і сума співфінансування від батьків.
2. хто буде відповідати за безпеку харчування - той, хто готує, водій, що транспортує, чи працівник їдальні у школі і яким чином буде відмежовуватись відповідальність (критичні точки).
3. яким чином створення єдиного харчоблоку забезпечить якість і смак їжі, щоб діти з'їдали всю порцію.

З повагою,

Олена Матросова