Надання інформації

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Марія, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):
Згідно постанови КМ від 24.03.2021 №305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку» пунктом 30 «Порядку організації харчування» передбачено щодня залишати добові проби кожної страви раціону.
У разі вибору способу організації харчування шляхом приготування та реалізації готових страв закладом освіти або закладом оздоровлення та відпочинку самостійно добові проби відбираються кухарем відповідного закладу з казана у присутності членів бракеражної комісії.
Просимо надати роз’яснення щодо списання страв, які відбираються як добові проби. Хто має оплачувати ці продукти.

Наперед вдячна за порозуміння.

З повагою,

Підвалюк Марія

MON, Міністерство освіти і науки України

2 Attachments

 

 

[1]1

 

 

[2][email address]

 

References

Visible links
2. mailto:[email address]

[ Повідомлення сайту: вищенаведений текст неправильний закодований, тож невідомі символи було вилучено.]