Харчування в закладах освіти

Ірина Анцифрова

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

Чи можуть для закладів освіти закуповувати та годувати учнів чи реалізовувати у шкільних їдальнях консервовані огірки, томати, горошок, кабачки та консервовану кабачкову ікру, якщо новим санітарним регламентом забороняється реалізація у шкільних буфетах промислових плодоовочевих, м'ясних та рибних консерв?

З повагою,

Ірина Анцифрова

Міністерство освіти і науки, Міністерство освіти і науки України

2 Attachments

 

 

 

[1]1

 

 

[2][email address]

 

 

 

 

References

Visible links
2. mailto:[email address]

[ Повідомлення сайту: вищенаведений текст неправильний закодований, тож невідомі символи було вилучено.]