інформація щодо суддів господарського суду міста Києва

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

1. списки суддів господарського суду міста Києва та окружного адміністративного суду міста Києва із вказанням повного прізвища, ім'я та по батькові кожного судді окремо, дати та номеру указу ПУ про призначення судді на посаду, а також дати та номеру постанови ВРУ про обрання судді на посаду.
2. щодо причин нездійснення суддями правосуддя, за їх наявності ( щодо кожного судді окремо).

Сайти господарського суду міста Києва та окружного адміністративного суду міста Києва цієї інформації не містять.

З повагою,

Вікторія

Державна судова адміністрація України

1 Attachment

1 Attachment

--
Доброго дня!!

Просимо письмово підтвердити отримання цього електронного листа

на електронну адресу Окружного адміністративного суду міста Києва

З повагою,
Заступник керівника апарату
Окружного адміністративного
суду міста Києва
Прокопенко Олександр Петрович
044 591-55-64

Доброго дня!

У моєму запиті про надання публічної інформації від 03 березня 2016 року до ДСА України містилось прохання надати список суддів окружного адміністративного суду міста Києва із вказанням, в тому числі дати та номеру указу Президента України про призначення судді на посаду, а також дати та номеру постанови Верховної Ради України про обрання судді на посаду (за умови обрання).

Відповідь окружного адміністративного суду міста Києва за підписом голови суду П.В.Вовка від 18 березня 2016 року містить неповну інформацію у відповідь на мій запит.

Відповідно до пункту 5 частини першої статті 24 Закону України "Про доступ до публічної інформації" надання або оприлюднення недостовірної, неточної або неповної інформації є порушення законодавства про доступ до публічної інформації.

Статтею 27 Закону України «Про інформацію» передбачено, що порушення законодавства України про інформацію тягне за собою дисциплінарну, цивільно-правову, адміністративну або кримінальну відповідальність згідно із законами України.

Прошу надати повну інформацію у відповідь на мій запит від 03 березня 2016 року.

З повагою,

Вікторія

Державна судова адміністрація України

1 Attachment

Отримати оригінал відповіді можливо в приміщенні господарського суду м.
Києва (каб.30)

Доброго дня!

Прошу звернути увагу, що господарським судом м.Києва не враховано те, що запит на інформацію подано відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» (правова підстава) і не враховано відмінність у предметі, змісті та меті інформаційного запиту (Закон України «Про доступ до публічної інформації») і звернення громадян (Закон України «Про звернення громадян»).
Так, згідно з частиною першою статті 19 Закону України «Про доступ до публічної інформації» запит на інформацію це прохання особи до розпорядника інформації надати публічну інформацію, що знаходиться у його володінні. При цьому запит на інформацію має містити ім'я (найменування) запитувача, поштову адресу або адресу електронної пошти, а також номер засобу зв'язку, якщо такий є; загальний опис інформації або вид, назву, реквізити чи зміст документа щодо якого зроблено запит, якщо запитувачу це відомо; підпис і дату за умови подання запиту в письмовій формі (частина п'ята статті 19 Закону).
У зв’язку з викладеним ВЧЕРГОВЕ прошу надати відповідь на поданий мною інформаційний запит від 3 березня 2016 року.
Водночас зазначаю, що згідно з пунктом 1 частини першої статті 24 Закону України «Про доступ до публічної інформації» ненадання відповіді на запит вважається порушенням законодавства про доступ до публічної інформації. Відповідно до статті 27 Закону України «Про інформацію» порушення законодавства України про інформацію тягне за собою дисциплінарну, цивільно-правову, адміністративну або кримінальну відповідальність згідно із законами України.

З повагою,

Вікторія

1 Attachment

--
Доброго дня!!

Просимо письмово підтвердити отримання цього електронного листа

на електронну адресу Окружного адміністративного суду міста Києва

З повагою,
Заступник керівника апарату
Окружного адміністративного
суду міста Києва
Прокопенко Олександр Петрович
044 591-55-64