Стосовно встановлення паркоматів

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Єськова Оксана, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.
Єськова Оксана

Доброго дня!

Сьогодні 27.12.2020 керівництво та мешканці ОСББ "ЖК "Нагорний" будинка номер 21 по вулиці Василя Жуковського у місті Дніпрі, помітили невідомих на білому мікроавтобусі, які встановлювали паркомат під вікнами вказаного будинку.

Ваказана територія зазначалася у інтерактивній мапі парковок Дніпра як території безкоштовної парковки.

На запит мешканців стосовно наряду на проведення робіт з організації платної парковки, незнайомі не змогли надати дозвільних документів чи нарядів на проведення робіт. Проте вони повідомили, що є працівниками КП "Міськавтопарк". Незнайомі встигли пошкодити полагоджену силами мешканців будинку тротуарну зону і від'їхали, погрожуючи тим. що вночі продовжуватитмуть монтаж паркомата.

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

1. Чи є територія проїжджої частини, що розташована перед багатоповерховим житловим будинком номер 21-а по вулиці Василя Жуковського у місті Дніпрі, такою, що відіедена для організації платної парковки?
2. Якщо так, просимо надати копії рішеннь сесій, актів, інших номативних документів. що підтверджували б законність відведенні вказаної території для організації платної парковки.

З повагою,

Голова правління ОСББ "ЖК "Нагорний"
Єськова Оксана

elchisheva, Дніпровська міська рада

2 Attachments

З повагою