Небезпечні породи

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Катерина Лактіонова, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.
Катерина Лактіонова

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

Прошу надати інформацію у яких офіційних джерелах можна знайти інформацію про зовнішній вигляд порід собак, вказаних у додатку 1 до Правил утримання тварин у місті Луцьку, які затверджені рішенням Луцької міської ради від 22.12.2017 №36/13? Також, прошу вказати на яких підставах Луцька міська рада визначила підвищену агресивність цих собак?

З повагою,

Катерина Лактіонова

Загальний відділ (публічні запити), Луцька міська рада

2 Attachments

Катерина Лактіонова

Доброго дня!
У вказаній Вами постанові немає переліку потенційно небезпечних порід собак. Там є зовсім інший перелік "собак, відповідальність власників яких підлягає обов'язковому страхуванню за шкоду, яка може бути заподіяна третім особам". Я ж запитувала про перелік порід собак з підвищеною агресивністю, який вказано у правилах утримання.
Більш того, у переліку з Постанови КМУ, немає порід, вказаних у ваших правилах.
Отже, повторно ставлю запитання: у яких офіційних джерелах можна знайти інформацію про зовнішній вигляд порід собак, вказаних у додатку 1 до Правил утримання тварин у місті Луцьку, які затверджені рішенням Луцької міської ради від 22.12.2017 №36/13? Також, прошу вказати на яких підставах Луцька міська рада визначила підвищену агресивність цих собак?
Надалі прошу не надсилати відписок, а дати конкретні та чіткі відповіді на мої запитання.

З повагою,

Катерина Лактіонова

Загальний відділ (публічні запити), Луцька міська рада

2 Attachments