Питання про обов'язкове відпрацювання

Шуманська Тетяна

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

Я навчалася в медичному університеті на бюджетній основі. Після закінчення навчання проходжу 2 роки інтернатури за спеціальністю «Загальна практика-сімейна медицина» в одній із державний поліклінік в Одеській області. Де складений договір на проходження інтернатури терміном 2 роки з 01.08.2019 по 30.06.21 з виплатою заробітної плати та обов’язковим відпрацюванням 3 роки в цьому закладі на посаді «Лікаря загальної практики - сімейної медицини». Договір дійсний з 01.08.2019 та діє до 31.07.2024 року та вказує на обов’язкове матеріальне відшкодування у зв’язку з відмовою відпрацювання 3 років.
Чи можу я, після проходження інтернатури, змінити місце 3-х річного відпрацювання з поліклініки в Одеській області, де проходжу інтернатуру, на інший державний заклад але у Львівській області? Якщо так то, які документи мені для цього потрібні?

З повагою,

Шуманська Тетяна

Пономаренко Юлія, Міністерство охорони здоров'я

1 Attachment