Зміна цільового призначення земельної ділянки

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Катерина, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.

Доброго дня!

Департамент архітектури та містобудування Одеської міської ради від 18.09.2020 №01-06/287 видав будівництво житлового комплексу з підземним паркінгом за адресою: м. Одеса, Київський район, вул. Інглезі, 2, 2-а зі знесенням існуючих на ділянці нежитлових будівель (далі - Умови).

Згідно Умов, земельні ділянки, на яких планується будівництво мають цільове призначення - для розміщення та експлуатації об'єктів і споруд телекомунікацій та для розміщення та експлуатації об'єктів дорожнього сервісу.

В пункті 3 розділу " Відповідальність цільового та функціонального призначення земельної ділянки документації на місцевому рівні" зазначено, що документи на землекористування переоформити відповідно до чинного законодавства.

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

1.Надати інформацію, до якого часу необхідно переоформити документи на землекористування, тобто змінити цільове призначення вищезазначених земельних ділянок (до моменту отримання дозволу на будівництво чи до отримання сертифікату про готовність будівництва до експлуатації)?

З повагою,

Катерина

УДАБК ОМР, Одеська міська рада

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]