Інформація щодо розміру стимулюючих виплат працівникам Служби судової охорони

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Svetlana, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):
1. посада та ПІБ працівника ССО (окремо по кожній області), розмір посадового окладу та розмір стимулюючих виплат в період з січня по жовтень 2020 року (із зазначенням виду виплати та розміру у відсотках до посадового окладу, або в грошовому еквіваленті);
2. посада та ПІБ працівників ССО (окремо по кожній області), які отримали матеріальну допомогу для вирішення соціально-побутових питань, розмір отриманої допомоги;
3. посада та ПІБ працівників ССО (окремо по кожній області), які отримують доплату на період дії карантину, установленого КМУ з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, розмір такої доплати.

З повагою,

Svetlana

Державна Судова Адміністрація України, Державна судова адміністрація України

1 Attachment

Державна судова адміністрація України

1 Attachment

Доброго дня.

З повагою
Служба судової охорони.

ТУ ДСА в Рівненській області,

1 Attachment

Територіальне управління ДСА України в Київській області,

2 Attachments

--
З повагою
Територіальне управління ДСА України
в Київській області
01601, м. Київ-601,вул. Жилянська,58-Б,
тел./ факс (044) 234-05-00
e-mail/ [email address]