Харчування у ЗОШ №16 м.Одеси

Ірина Коновал

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

1)Перелік закуплених та поставлених продуктів з 1 вересня та на момент відповіді орендарем ТОВ Біт-Юг А у школу №16
Перелік буфетної продукції, затверджений з Держпродспоживслужбою , цінова політика та місце їх розташування для ознайомлення усіма учасниками учбового процесу.
2) Графік завозу харчових продуктів, яким транспортом поставляється, та санітарні книжки на транспорт, обслуговуючий персонал, журнали всі, які передбачено законом України про безпечність та якість харчових продуктів та згідно наказу №590!
3) Періодичність проходження медичного огляду персоналом орендаря!
4) Наявність всіх відповідних документів на харчові продукти, що доставляються в школу і місце їх розташування для ознайомлення.
5) Дозвіл на торгівлю цукерками та напоями промислового виробництва.
6) Перелік миючих та дезінфікуючих розчинів, що застосовуються орендаром для обробки
7) Чому не встановлений касовий апарат, підтверджуючий купівлю продукту в їдальні? Та чи може учень отримати чек, або інший документ, підтверджуючий будь яку купівлю у їдальні
8) Графік роботи обслуговуючого персоналу їдальні

Оскільки інформация має суспільний інетерес, прошу надати інформацію по кожному з пунктів в електронному вигляді (а саме у вигляді ЧІТКИХ сканкопій)

З повагою,

Ірина Коновал

Департамент освіти та науки Одеської міської ради

1 Attachment

--
Департамент освіти та науки Одеської міської ради

Департамент освіти та науки Одеської міської ради

1 Attachment

Департамент освіти та науки Одеської міської ради