Про внесення Улашанівської ОТГ до сайту "Доступ до правди"

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Анатолій Волковецький, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.
Анатолій Волковецький

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

про внесення Улашанівської ОТГ Код ЄДРПОУ: 04405064

КОАТУУ: 6823987701

Поштовий індекс: 30070

Адреса: 30070, Хмельницька обл., Славутський р-н, с. Улашанівка, вул. Перемоги, буд. 4

до сайту «Доступ до Правди» як уніфікованої платформи для надсилання електронних запитів розпорядникам інформації відповідно до Закону “Про доступ до публічної інформації”.

З повагою,

Анатолій Волковецький

Іван Іванов залишив коментар ()

запитувач адекватний?
1) на запит дають створену чи отриману інформацію, а як прохання "внести ОТГ до системи сайту" пов'яза з наданням інформації?
2) цей сайт не державна система, обов'язку вносити сюди органи немає, читайте знищу, що це грантовий проект громадських організацій
Сайт "Доступ до правди" було створено за ініціативи ГО "Центр UA" на базі програмного забезпечення Alaveteli за підтримки Уряду Швеції, Omidyar Network та проекту "Об'єднуємося заради реформ" (UNITER), який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується організацією Pact, Inc. в Україні". У листопаді 2017 року усі права на сайт було передано ГО "Платформа прав людини".

Володимир ГОРБАЛІНСЬКИЙ залишив коментар ()

Зверніться до адміністрації сайту із клопотанням щодо внесення електронної адреси органу місцевого самоврядування до переліку, який вже наявний, адже те, що Ви написали в розумінні статті 1 Закону України "Про доступ до публічної інформації" не є публічною інформацією.
Дякую за розуміння.

Оператор Славутської РДА,

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]

Улашанівська сільська рада,

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]