Відключені від електропостачання

Доброго дня!

На підставі статей 1,6 Закону України "Про звернення громадян" від
2 жовтня 1996 року № 393/96-ВР, громадяни України мають право звернутися до Президента України.
Просимо Вашого захисту.
18.02.2020 відключили електроенергію по вулиці Технічна, будинок № 9, м. Сміла, Черкаська обл., в якому ми проживаємо, за місячну затримку в оплаті за електроенергію. Сума оплати-385грн. 19 січня 2020 року борг оплачений. За підключення ТОВ "Черкасиенергозбут" зажадав 1069 грн. Зараз зима і у нас маленька дитина в холодній хаті - проявіть співчуття. У нас немає таких грошей. Двоє дітей, один в садок ходить (оплачуємо садок), інший в коледж (оплачуємо навчання в коледжі) - проявіть співчуття і допоможіть під'єднати електроенергію.
Ми вважаємо, що не є боржниками і хочемо, щоб розрахунки з нами проводили справедливо
Ми щомісяця передаємо показники лічильника контролеру Смілянського міського центру обслуговування споживачів ТОВ "Черкасі енергозбут", але нам щомісяця приходять розрахункові листи із завищеними показниками, а іноді взагалі не вказані попереднє значення, фактичне значення і кінцеве значення. Нарахована сума незрозуміло якими показниками відповідає. Ми намагалися з'ясувати в чому причина завищених показань, нам відповів Черкаський Кол-центр (телефон 0676904848): "Показники нам не передають і ми ставимо усереднене зразкове значення". Черкаси нам повідомили, що у нас була переплата в 2018 році на суму 1056 грн. А також вони повідомили, що ми активні і не значимося відключеними. Однак ми відключені і живемо в холодній хаті. Допоможіть нам, будь ласка, будьте милосердні.

З повагою,

Яшина Марина Володимирівна,
Яшин Володимир Анатолійович,
Яшина Віланіса Вікторівна

Офіс Президента України

Не вдалося доставити листа розпоряднику. Можливо, ця адреса вже недійсна, в розпорядника переповнена пошта або вони відмовляються отримувати листи з Доступа. Ви можете спробувати написати їм з власної пошти