Встановлення реклами

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Олександр Літвіненко, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.
Олександр Літвіненко

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

16.12.2019 року мною на адресу виконавчих органів було надіслано запит щодо надання інформації з приводу суб'єкта підприємницької діяльності, який здійснив монтаж (встановлення) рекламних конструкцій біля будинку № 22 по проспекту Миру в кількості двох одиниць, на перехресті вулиць 1 Травня – Олександрійської в кількості однієї одиниці та біля споруди відділення АКБ «Приватбанк» по пров. Шкільний в кількості однієї одиниці.

20.12.2019 року своїм листом за вихідним № 2/Г-13/211 Вами було повідомлено, що з даного приводу було здійснено перевірку та виявлено самочинне встанолення рекламних носіів, з приводу чого підготовлене рішення виконкому "Про звільнення самовільно зайнятих ділянок під рекламними конструкціями типу "Сіті - лайт" шляхом їх демонтажу у м. Чорноморську Одеської області".

Враховуючи викладене вище прошу надати копії документів, які були складені за результатами вказаної перевірки.

З повагою,

Олександр Літвіненко

public, Чорноморська міська рада

6 Attachments