Департамент Освіти Київської обл. Наповненність 5-их класів, Обухівського Академічного Ліцею №5

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Tatyana Gumenyuk, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

1) Інформацію щодо кількості учнів усіх 5-их класів Обухівського Академічного Ліцею №5, Київської обл., окремо по класах
2) Згідно якого положення, распорядження, тощо адміністрацією школи порушується організація наповнюваності класів, яка не може перевищувати 30 учнів у класі. Наразі в деяких 5-их класах учнів більше 30, а в 5-Д -14 учнів.
3) Так як в 5-Д до середини листопада числилось 27 учнів, а на сьогодні 14, в зв"язку з чим інші 5і класи стали переповненними і не вистачає парт для всіх; Прошу надати завірену копію наказів директора, чи замісників,Академічного Ліцею №5 про переведення 13 учнів в інші класи.
4) Положення, нормативний акт, згідно якого здійснюється переведення учнів з одного класу в інший посеред навчального року.

З повагою,

Tatyana Gumenyuk

Сектор забезпечення доступу до публічної інформації КОДА, Київська обласна державна адміністрація

1 Attachment

УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ - ОБУХІВ,

1 Attachment