Аналіз звернень громадян, що надійшли до МОЗ у 2018 р. - 1 півріччі 2019 р., в розрізі регіонів та нозологій

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації,
відповідно до "Протоколу робочої зустрічі №3 від 24.10.2019 Міністра ОЗ України Скалецької З.С. з керівниками струкутрних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних, Київської міської державних адміністрацій", а саме доручення
відділу організації роботи зі зверненнями громадян і доступу до публічної інформації та забезпечення діяльності Колегії Департаменту організаційного забезпечення, на встановлену дату виконання до 31 жовтня :
"п 1. Взаємодія з громадянами. 2) Провести аналіз звернень громадян, що надійшли до МОЗ у 2018 р. - 1 півріччі 2019 р., в розрізі регіонів та нозологій. Про результати поінформувати керівників струкутрних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних, Київської міської державних адміністрацій"

прошу надати наступну інформацію (наступні документи):
Звіт (огляд, доповідь, аналіз, тощо), що були надані за результатами аналізу звернень громадян, що надійшли до МОЗ у 2018 р. - 1 півріччі 2019 р., в розрізі регіонів та нозологій керівникам струкутрних підрозділів з питань охорони здоров'я обласних, київської міської державних адміністрацій.

З повагою,
Віталій Матюшенко

Гажаман Т.О., Міністерство охорони здоров'я

2 Attachments

лист МОЗ 18551

Доброго дня!
Дякую за відповідь, проте вона неповна. Якщо є інший додаток, прошу надати також його копію, а саме де міститься інформація про нозоології, як було зазначено у Протоколі,
"п 1. Взаємодія з громадянами. 2) Провести аналіз звернень громадян, що надійшли до МОЗ у 2018 р. - 1 півріччі 2019 р., в розрізі регіонів та нозологій."
Ви надали додаток "Звернення громадян за тематикою та в розрізі регіонів України,
що надійшли до МОЗ України протягом 2018 року та першого півріччя 2019 року", що не відповідає запиту Міністра.

В іншому разі наголошу, що
"Нозоло́гія (грец. νόσος (хвороба) + грец. λόγος (вчення)) — учення про хвороби, що містить біологічні та медичні основи хвороб, а також їхню етіологію, патогенез, номенклатуру і класифікації, профілактику захворювань.[1][2] Відповідно до нозології виділяють нозологічні одиниці, або форми, тобто ту чи іншу конкретну хворобу з типовим для неї поєднанням симптомів і функціонально-морфологічними змінами, які є їх основою, а також певною етіологією й патогенезом."

З повагою,

Vitaliy Matyushenko

Гажаман Т.О., Міністерство охорони здоров'я

не має, підготовлена інформація узгодженна з керівництвом МОЗ

15.11.2019 13:46, Vitaliy Matyushenko пишет:

показати цитоване

Дякую.

З повагою,

Vitaliy Matyushenko