вулиці Одеси

Доброго дня!

Запит на отримання публічної інформації (в порядку ст. 19 ЗУ «Про доступ до публічної інформації»)
Відповідно до статті 34 Конституції України кожному гарантовано право на отримання, зберігання та поширення інформації. Гарантія права на інформацію забезпечується обов’язком органів державної влади та органів місцевого самоврядування, як розпорядників інформації, оприлюднювати інформацію, яка була отримана або створена в процесі їхньої діяльності згідно зі статтями 3, 4, 14 Закону України «Про доступ до публічної інформації». Згідно зі статтею 5 Закону України «Про доступ до публічної інформації» доступ до інформації забезпечується шляхом надання інформації за запитами на інформацію, при цьому згідно зі статтею 19 цього самого закону запитувач має право звернутися до розпорядника інформації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту.
На інтернет ресурсі «Думская» за посиланням https://dumskaya.net/news/meriya-otmenya... опубліковано нову схему організації дорожнього руху на площі 10-го квітня, якою скасовано круговий рух на зазначеній ділянці. Громадськість та члени ГО «Корупція-Стоп» обурені такою новиною, оскільки такі дії департаменту не відповідають Правилам дорожнього руху та вимогам Закону України про дорожній рух.
Зважаючи на вищенаведене, відповідно до статей 5, 6, 13 Закону України «Про доступ до публічної інформації», статей 5, 6 Закону України «Про інформацію», прошу повідомити та надати інформацію:
1. Яка кількість аварій зафіксована на площі 10-го квітня до введення кругового руху, а також після введення кругового руху.

2. Надати статистичні дані за останні 3 роки.

3. Копію завіреної схеми організації дорожнього руху № 238 на площі 10-го квітня у місті Одеса.

4. Копії всіх документів, які стали підставою для виготовлення та затвердження схеми організації дорожнього руху № 238 на площі 10-го квітня у місті Одеса.

5. Повідомити інформацію про посадових осіб Департаменту транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху, які виготовляли схему організації дорожнього руху № 238 на площі 10-го квітня у місті Одеса, а саме: дані про освіту, посадові обов’язки, кваліфікацію.

6. Повідомити інформацію про посадових осіб Національної поліції, які погоджували схему організації дорожнього руху № 238 на площі 10-го квітня у місті Одеса, а саме: дані про освіту, посадові обов’язки, кваліфікацію.

7. Повідомити, чи відповідає схема організації дорожнього руху № 238 на площі 10-го квітня у місті Одеса правилам дорожнього руху та Закону України про дорожній рух.

8. Як Департамент транспорту встановив необхідність оптимізації дорожнього руху, збільшення пропускної спроможності вулиць і доріг Одеси, поліпшення екологічного стану та розподілу транспортних потоків, що стало приводом для підготовки та затвердження схеми організації дорожнього руху № 238 на площі 10-го квітня у місті Одеса.

Нагадуємо, що строк розгляду запитів 5 днів. Якщо запитувана інформаціє не відноситься до публічної інформації, відповідь прошу надати в рамках Закону «Про інформацію» та «Про звернення громадян».
Відповідь просимо направити на поштову адресу(65033, м.Одеса, вул.Новікова 2а, буд.42а), та на електрону пошту [email address]

З повагою,

Игорь

Міністерство юстиції України

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]

Міністерство юстиції України

1 Attachment

24-10-2019 11:38, [email address] написав:
>

Департамент транспорта,

3 Attachments

[ Email has no body, please see attachments ]

Міністерство юстиції України

3 Attachments

[ Email has no body, please see attachments ]

Міністерство юстиції України

3 Attachments

[ Email has no body, please see attachments ]

Міністерство юстиції України

3 Attachments

[ Email has no body, please see attachments ]

Доброго дня!
Уточнюємо, на які питання відповідь відсутня: 2. Копії всіх документів, які стали підставою для виготовлення та затвердження схеми організації дорожнього руху № 238 на площі 10-го квітня у місті Одеса. а)Копії розпорядження міського голови, як що таке мається? б)Копії приказів, як що такі маються? в)Копіі документів по моніторінгу(на які ссилається Деп.транспорту), як що таке маеться? г)Копіі рапорту, чи докладної робітників Деп.транспорту, як, що такі маються та інші копії документів, що стали підставою, для порушуючого законодавство зміни руху... 3. Повідомити інформацію про посадових осіб Департаменту транспорту, зв’язку та організації дорожнього руху, в тому числі і підконтрольних Деп.транспорту комунальних підприємств(КП СМЄП та інших) які виготовляли схему організації дорожнього руху № 238 на площі 10-го квітня у місті Одеса, а саме: дані про освіту, посадові обов’язки, кваліфікацію. Зазначимо, що патрульна поліція міста, надала інформацію по кожному підписанту, в тому числі і іх посадові інструкції. 6. Як Департамент транспорту встановив необхідність оптимізації дорожнього руху, збільшення пропускної спроможності вулиць і доріг Одеси, поліпшення екологічного стану та розподілу транспортних потоків, що стало приводом для підготовки та затвердження схеми організації дорожнього руху № 238 на площі 10-го квітня у місті Одеса. Що стало підставою для моніторингу?(надати копіі документів) Як саме та у який спосіб було встановлено дотримання єкологічної безпеки на ділянці? Надати копіі матеріалів, єкспертиз, досліджень то що.

З повагою,

Игорь