вул.М.Бабяка

До цього запиту є юридичний коментар. Перейти до коментаря

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

-Скільки і коли було висаджено дерев по вул.М.Бабяка.(інформацію прошу надати в розрізі видів і к-ті дерев, у формі таблиці);

- Вартість дерев та робіт(сума за саджанці, та сума за послуги);

-Виконавець робіт(акт вик.робіт, рахунок).

З повагою,

Andrianna

Ужгородська міська рада

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]

Доброго дня!

Ви надали інформацію, щодо висадження липи шаровидної, а як, щодо сакур? Алею сакур було висаджено саме на вул.Бабяка.

З повагою,

Andrianna

Юридичний коментар

Коментує Людмила Опришко, адвокатеса, медіа-юристка ГО "Платформа прав людини"

В ситуації, що аналізується, розпорядник продовжив строк розгляду запиту до 20 робочих днів, мотивувавши це значним обсягом роботи по збору інформації. Варто зазначити, що частина 4 статті 20 Закону України "Про доступ до публічної інформації" дозволяє приймати подібні рішення у разі якщо запит стосується надання великого обсягу інформації або потребує пошуку інформації серед значної кількості даних. Отже, мотиви продовження строку розгляду запиту відповідають вимогам закону. Оцінити обсяг роботи по збору інформації наразі неможливо, проте це легше буде зробити вже після отримання відповіді по суті.
З іншого боку варто звернути увагу запитувачів на те, що в подібних випадках доцільно конкретніше зазначати період, за який збираються відповідні відомості. Адже, якщо шукати запитувану інформацію за декілька років чи десятків років, обсяг роботи по збору інформації дійсно зростає і потребуватиме більшого часу для підготовки відповіді.