Кошторис на 2019/2020 рік ЗОШ 120 м. Одеса

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Виктор, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію .

Про виділення коштів на ремонт коридорів ,заміну дверей,підлоги та обладнання класів НУШ для першочків. Так як отримали від кірівництва школи заклик про збір коштів на даний ремонт.

З повагою,

Виктор

Media4, Одеська міська рада

Пану Віктору

На електронну пошту департаменту інформації та зв’язків з громадськістю Одеської міської ради ([odesa3 request email]) з сайту «Доступ до правди» надійшов Ваш запит на інформацію від 17 вересня 2019 року стосовно ЗОШ № 120.
У зв’язку з тим, що департамент інформації та зв’язків з громадськістю не є розпорядником запитуваної інформації, на підставі частини 3 статті 22 Закону України «Про доступ до публічної інформації», Ваш запит перенаправлено на електрону адресу департаменту освіти та науки Одеської міської ради: [email address] .

Заступник директора департаменту О. Тачковська

Одеська міська рада

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]

Одеська міська рада

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]