Щодо сплати штрафів за порушення комерційної діяльності під час проведення ярмарку

Алексей Холод

Доброго дня!
Чепурной Володимир Павлович
З сайту Газети Город http://gorod-online.net/news/zhizn/14634... мені стало відомо, що в Бердянську працювати протизаконно є прибуткова діяльність: підприємці не реєструються в фкості ФОП, не приймають участі у ярмарціта інших дозвільних мероприятиях, їх штрафують адміністративна коміссія Виконкому Бердянської міської ради, та вони продовжують працювати в подальшому до наступного штрафу.
З сайту газети город https://www.brd24.com/news/a-74020.html стало відомо, що деякі підприємці за літо 2019р. були оштрафовані 5 разів, та продовжували займатися своєю незаконною підприємницькою діяльністю.
З сайту https://pro.berdyansk.biz/svjato-mesto-n... мені стало відомо, що деяких підприємців, на сайті встановлено що один з них Олег Олександрович Вітютнев за одну й ту ж саму незаконну діяльність було оштрафовано 3тричі за літо.
З сайту https://pro.berdyansk.biz/nelegalnyj-att... мені стало відомо, що штраф за ведення протизаконної господарської діяльності повинен був скласти від 17 000 до 34 000грн.

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):
- яка сума штрафів за протизаконну підприємницьку діяльність добровільно сплачено порушниками та надійшла до бюджету Бердянської міської ради, в тому разі від Вітютнева Олега Олександровича за період з 01.06.2019р. по 10.09.2019р.

- яка кількість виконавчих документів щодо сплати штрафів за незаконну комерційну діяльність прийняту за період з 01.06.2019р. по 10.09.2019р., в тому разі стягнення з Вітютнева Олега Олександровича, та на яку загальну суму, направлено Бердянською міською радою, до органів виконавчої служби для примосового стягнення.

- яка кількість штрафів за незаконну комерційну діяльність прийнятих з 01.06.2019р. по 10.09.2019р. було оскаржено боржниками до суду, та які рішення щодо цього було прийнято судом.

З повагою,

Алексей Холод

Бердянська міська рада

К Вам обращается почтовый сервер
Исполнительного комитета Бердянской городской рады.

С прискорбием сообщаем, что письмо отправленое вами
не было доставлено одному или нескольким адресатам.

Произошла ошибка, не совместимая с жизнью этого письма.

Для начала проверьте правильность адреса.

И только в совсем крайнем случае перешлите это письмо на адрес [email address].

С глубочайшим уважением к Вам, почтовый сервачок-трудяга!

<[email address]>: user unknown