Прибуток від розміщення рекламних засобів

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Богдан Дочник, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.
Богдан Дочник

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

На підставі рішень Київської міської ради "Про бюджет міста Києва" з 01.03.2016 КП "Київський метрополітен" - не отримує прибутків за розміщення реклами на об'эктах метрополітену.

Відповідно до пункту 2.5.3 Порядку погодження розміщення реклами на транспорті комунальної властності територіальної громади міста Києва затвердженого розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 05.02.2019 №207, розповсюджувачі реклами щомісячно перераховують плату до бюджету міста Києва за тимчасове користування місцем, що перебуває у комунальній властності територіальної громади міста Києва для розміщення рекламного засобу.

Так само як і для КП "Київпастранс" Відповідно до порядку погодження розміщення реклами на транспорті комунальної власності територіальної громади міста Києва затвердженого розпорядженням виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) від 05.02.2019 №207, функції з нарахування та своєчасністю сплати коштів від розміщення реклами покладено на Управління з питань реклами виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)

Згідно із рішенням Київської міської ради від 13.12.018 №416/6467 "Про бюджет міста Києва на 2019 рік" кошти від розміщення реклами на транспорті в повному обсязі надходять до цільового фонду спеціального фонду бюджету міста Києвє.

Прошу надати мені вичерпну інформацію про те скільки саме коштів надходить до цільового фонду бюджета міста Києвє, від двох вище вказаних комунальних підприємств.

З повагою,

Богдан Дочник

Київська міська рада

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]