Щодо подвійного звернення стягнення на майно боржника та подвійне стягнення збору основної винагороди приватними виконавцями

Володимир ГОРБАЛІНСЬКИЙ

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

1. Чи мають право ДЕРЖАВНИЙ і ПРИВАТНИЙ ВИКОНАВЦІ на підставі ОДНОГО І ТОГО Ж САМОГО виконавчого напису, виданого приватним нотаріусом видавати постанови про звернення стягнення на майно боржника та відповідно за одну й ту саму дію стягувати з боржника виконавчого збору (державний виконавцеь) та основно винагороди приватного виконавця, якщо мають - надати перелік законів, постанов Кабінету Міністрів України, нормативно-правових актів, наказів Міністерства юстиції України, які регулюють вказані правовідносини.

2. Надати інформацію про Прізвища, ім"я, по батькові, адреси місць реєстрації приватних виконавців, які здійснюють свою діяльність на території Київської області та міста Києва.

В разі, якщо перший пункт цього запиту на думку Розпорядника належить до категорії звернень громадян, прошу повідомити про це письмово надати відповідь у відповідності до вимог Закону України "Про звернення громадян" на електронну адресу: [email address] або на адресу, з якої надійшов цей запит.

З повагою,
Володимир ГОРБАЛІНСЬКИЙ

Володимир ГОРБАЛІНСЬКИЙ

Доброго дня!

Вами не надано відповідь на мій запит.
У разі ненадання або надання неповної інформації, я буду вимушений оскаржувати Вашу бездіяльність як розпорядника інформації відповідно до статті 23 Закону України «Про доступ до публічної інформації» до керівника, вищого органу, суду або Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини.

З повагою,
Володимир ГОРБАЛІНСЬКИЙ

Міністерство юстиції України

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]

Міністерство юстиції України

2 Attachments

[ Email has no body, please see attachments ]