Реєстрація тварин

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

Згідно п. 1.2.30. Правил утримання тварин у місті Луцьку
реєстрація та облік тварин, що мають власників – процес обліку та ототожнення тварин шляхом збирання та занесення відповідної інформації щодо тварини та її власника до загальної електронної бази даних тварин, котрі мають власників, видача власникам тварин реєстраційних посвідчень та відмітних знаків (жетонів, транспондерів) з метою контролю за чисельністю тварин в населених пунктах та за дотриманням власниками тварин ветеринарних та санітарно-епідеміологічних вимог;

Згідно п. 6.4. Обов’язковій реєстрації підлягають собаки, що належать на правах власності або інших підставах фізичним або юридичним особам і перебувають на території міста Луцька. Власник собаки повинен зареєструвати тварину протягом 90 діб з моменту її народження або відчуження іншою особою. Особи, які проживають (зареєстровані) поза межами міста Луцька, але перебувають на території міста з собакою більше 30 діб, повинні зареєструвати тварину у встановленому порядку.

В п. 6.6. вказано, що реєстрацію тварин повинні здійснювати у зоомагазинах, ресторанах, кафе, в усіх інших закладах харчування та відпочинку (готелі, мотелі, розважальні комплекси тощо), для домашніх, декоративних та інших тварин, плазунів та птахів, усіх перелічених диких тварин згідно додатку 5, під час продажу власнику або для утримання в інших цілях. При цьому забезпечуючи їм умови утримання тварин згідно додатку 5.

Надайте, будь ласка, інформацію чи у всіх кафе міста можна здійснити реєстрацію? І чи забезпечені ці заклади запасом реєстраційних посвідчень та відмітних знаків (жетонів, транспондерів)?

З повагою,

Андрій

Загальний відділ (публічні запити), Луцька міська рада

1 Attachment

Доброго дня!

Звертаюся повторно. Адже, змін правил не відбулося і жителі міста повинні дотримуватись їх. Тим більш, шр правила затвердженні рішенням Луцької міської ради.
Отже, прошу недати перелік кафе м. Луцьк, де можна здійснювати реєстрацію тварин.

З повагою,

Андрій

Загальний відділ (публічні запити), Луцька міська рада

1 Attachment