Ненадання відповіді на запит.

Тарас Стеценко

Доброго дня!
14 березня 2019 року на електронну пошту ГУНП в Одеській області, ( [email address] ) , мною було направлено запит про уточнення інформації щодо переправленої заяви про скоєне правопорушення, а саме: згідно попередніх відповідей, ГУНП в Одеській області переправили заяву про скоєне працівником поліції правопорушення, зареєстровану за № С-321/еп від 11.01.2019 без занесення до ЕРДР, на розгляд до районного відділку поліції. Доданий до первинної заяви відеозапис з фіксацією скоєння правопорушення на розгляд до райвідділу переправлений не був.
По сьогоднішній день відповіді на запит про уточнення від 14.03.2019 року не надано й вона гарантовано не буде надана.

З приводу викладеного, на підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію та документи:
1 - на підставі яких норм діючого законодавства заява про скоєне правопорушення, зареєстрована в ГУНП України в Одеській області за № С-321/еп від 11.01.2019 не занесена до ЕРДР?
2 - на підставі яких норм діючого законодавства доданий до первинної заяви про скоєне правопорушення відео запис не був переправлений до райвідділу сумісно с заявою, зареєстрованою в ГУНП України в Одеській області за № С-321/еп від 11.01.2019?
3 - надати копії документів, які обгрунтовують виконані у такий спосіб дії працівників ГУНП України в Одеській області.

З повагою,

Тарас Стеценко

Галян Надія, Міністерство внутрішніх справ України

1 Attachment

Тарас Стеценко

Доброго дня!

Відповідно норм ст.1 ЗУ "Про доступ до публічної інформації", публічна інформація - це відображена та задокументована будь-якими засобами та на будь-яких носіях інформація, що була отримана або створена в процесі виконання суб'єктами владних повноважень своїх обов'язків, передбачених чинним законодавством, або яка знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації, визначених цим Законом.
З оглядом на надану Вами відповідь, зовсім протиречну за змістом наведеній норми закону, чи то Ви статтю 1 ніколи не чітали, чи то не виконували своїх обов'язків про що й не відображали та недокументовали інформацію, чи то Ви навмисно дискримінуєте діяльність органів поліції та органів внутрішніх справ у інтересах країни агресора для дестабілізаціїї на передодні виборів України.
Прошу надати уточнення відповідно змісту цього доповнення.
З повагою,

Тарас Стеценко

Приймальня громадян МВС України, Міністерство внутрішніх справ України

1 Attachment

Дмитро Ігорович. Дорошенко-Гладких,

1 Attachment

Тарас Стеценко

Доброго дня!
Сайт "Доступ до правди" було створено за ініціативи ГО "Центр UA" на базі програмного забезпечення Alaveteli за підтримки Уряду Швеції, Omidyar Network та проекту "Об'єднуємося заради реформ" (UNITER), який фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується організацією Pact, Inc. в Україні". У листопаді 2017 року усі права на сайт було передано ГО "Платформа прав людини".
При створенні та переданні сайту було застосовано европейську практику ідентифікації особи та ії підпису у єлектонний засіб, що Вашою відповіддю якось дуже комуністично оспорюється та невиконується.
Крім того, з оглядом на строки вже підійшов строк для надання відповіді ПО СУТІ ЗАПИТУ навіть за нормами ЗУ "Про звернення громадян", з оглядом на шо, прошу надати відповідь за суттю мого звернення.

З повагою,

Тарас Стеценко

Тарас Стеценко залишив коментар ()

Типовий приклад злочинців у формах полісменів, від простого патрульного до ГНПУ.
Усіляки спроби для ненадання відповіді за суттю запиту щодо скоєних полісменами правопорушень, тобто існуюча система корупції діє саме завдяки національній поліції України, й це ствердження повністю підтверджують відповіді на мій запит.
Доречно додати, що так само працювали органи міліції й при "тиранії" Януковича, й при комуністичній владі.
Наступним кроком від ГНПУ буде фальсифікація кримінальної справи у відношенні мене - щоб закрити рота.