Інформація щодо підпису заявника у електронному зверненні.

Тарас Стеценко

Доброго дня!
10 січня мною на офіційному сайті Національної поліції України було оскаржено бездію на чотири разовий виклик поліції на правопорушення скоєне працівником поліції.
Зазначена скарга має номер #254282 та розміщена на електронній адресі: https://ticket.np.gov.ua/tickets.php?id=...
У поданому звернені зазначені прізвище, ім'я та по батькові, зазначено місце проживання та засоби зв'язку - контактний телефон та електронна адреса, крім того, електронне звернення відправлене з електронної поштової скриньки із зазначенням імені та ще й особистою фотографією, що у повному обсязі ідентефікує авторство заявника.
Проте, згідно отриманої 11.01.2019 року відповіді, подане звернення не відповідає вимогам ЗУ "Про звернення громадян" оскільки не має підпису.

З оглядом на викладене та на підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію:
якими чинними нормами та положеннями України визначається форму та зміст щодо підпису електронного листа, при тому, що згідно норм ЗУ "Про звернення громадян" закон не зобовязує ставити особистий електронний підпис.

З повагою,

Тарас Стеценко

Міністерство юстиції України

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]