Дані щодо кількості юридичних і фізичних осіб-підприємців

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Віта Думанська, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.
Віта Думанська

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

1. Прошу повідомити кількість юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які станом на 1 січня 2019 року не перебували в процесі припинення діяльності, основним КВЕДами яких є наступні: КВЕД 97.00 (Недиференційована діяльність домашніх господарств як виробників послуг для власного споживання), КВЕД 88.91 (Денний догляд за дітьми), КВЕД 78.20 (Діяльність агентств тимчасового працевлаштування), КВЕД 85.10 (Дошкільна освіта). Прошу надати інформацію окремо за кожним з зазначених КВЕД.

2. Інформацію щодо кількості юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців, які станом на 1 січня 2019 року не перебували в процесі припинення діяльності, одним із КВЕД яких є наступні: КВЕД 97.00 (Недиференційована діяльність домашніх господарств як виробників послуг для власного споживання), КВЕД 88.91 (Денний догляд за дітьми), КВЕД 78.20 (Діяльність агентств тимчасового працевлаштування), КВЕД 85.10 (Дошкільна освіта). Прошу надати інформацію окремо за кожним з зазначених КВЕД.

З повагою,

Віта Думанська

Міністерство юстиції України

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]