Надати копію договору 02/583 від 23.05.2017

Полянська Марія Георгіївна

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

На виконання рішення Одеської міської ради №1358-VІІ від 07.12.2016р. «Про організацію та проведення конкурсів з призначення управителів багатоквартирних будинків у м. Одесі», за результатом конкурсу з призначення управителів багатоквартирних будинків на території Приморського району міста Одеси, укладено договори про надання послуг з управління багатоквартирними будинками з КП «ЖКС «Порто – Франківський»

1) надати завірену копію договору (та всі додатки до договору) 02/583 від 23.05.2017

Звертаю Вашу увагу на те, що згідно закону України «Про доступ до публічної інформації»:
- інформація має бути надана не пізніше п’яти робочих днів, з моменту отримання запиту (ст. 20);
- відповідь розпорядника про те, що інформація може бути одержана із загальнодоступних джерел, або відповідь не по суті запиту вважається неправомірною відмовою в наданні інформації (п. 2 ст.22)
- розпорядник інформації, який не володіє запитуваною інформацією, але якому за статусом або характером діяльності відомо або має бути відомо, хто нею володіє, зобов'язаний направити цей запит належному розпоряднику з одночасним повідомленням про це запитувача (п. 3 ст. 22);
Ст. 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено накладання штрафу за неправомірну відмову в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності.

З метою економії бюджетних коштів ,прошу відповідь поштою не надсилати,відповідь на запит та відскановані копії запитуваних документів прошу викласти на сайті https://dostup.pravda.com.ua

З повагою,

Полянська Марія Георгіївна

Полищук Наталья,

5 Attachments

--
Департамент гор. хозяйства

Полищук Наталья,

4 Attachments

--
Департамент гор. хозяйства