Декларування

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Всеволод Новохатько, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.
Всеволод Новохатько

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати документи, на підставі яких Смирна Катерина Вадимівна, яка працювала на посаді заступник начальника Комунального підприємства "Управління з організації контролю у сфері благоустрою та розміщення зовнішньої реклами" Дніпропетровської міської ради (Адреса:Юридична: 49000, Україна, Дніпропетровська область, м. Дніпро, проспект Дмитра Яворницького, будинок 75, кімната 723) з 12.02.2016 по 12.09.2016 не подала декларацію на сайт НАЗК за цей період праці.
Прошу надати документи, на підставі яких Смирна Катерина Вадимівна, яка зараз очолює КОМУНАЛЬНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ІНФОРМАЦІЙНІ СИСТЕМИ" ДНІПРОВСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
Код: 41803086
Адреса: 49000, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, Шевченківський район ПРОСПЕКТ ДМИТРА ЯВОРНИЦЬКОГО буд. 75, не вказала ані наявність нерухомості, ані свого чоловіка, ані бізнес свого чоловіка - Смирного Сергія Олександровича, та не декларує витрати на закордонний відпочинок?
З повагою,

Всеволод Новохатько

Дніпровська міська рада

2 Attachments

[ Email has no body, please see attachments ]