Ремонт басейну КП "Оздоровчо-спортивного комплексу ""МЕТАЛ" Дніпровської міської ради

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

Прошу надати інформацію хто є балансоутримувачем Басейну КП ОСК "МЕТАЛ", що розташований за адресою:м. Дніпро, вул. Столєтова, 19.
Прошу надати інформацію, в якому стані знаходиться зазначений об’єкт у випадку якщо даний об’єкт знаходиться в комунальній власності.
19.10.2017р. було проведено засідання робочої групи для опрацювання електронних петицій, яка вирішила, що Департамент гуманітарної політики підготує проект рішення, який передбачить перерозподіл коштів у сумі 10,6 млн. гривень з комунального підприємства «Спорт-Інвест» Дніпропетровської міської ради до комунального підприємства «Оздоровчо-спортивного комплексу «МЕТАЛ» Дніпропетровської міської ради.
Проте на теперішній час КП ОСК "МЕТАЛ" ДМР не функціонує.
Чи підготовлено проект рішення, щодо перерозподілу коштів у сумі 10,6 млн. грн. з КП "Спорт-Інвест" ДМР до КП ОСК "МЕТАЛ" ДМР?
Чи ведуться на території зазначеного об’єкту будь-які будівельні або відновлювальні роботи, якщо ведуться то який термін виконання зазначених робіт?
Чи придатний зазначений об’єкт до використання його за цільовим призначенням станом на жовтень 2018 року?

З повагою,

Михайло Рачук

Дніпровська міська рада

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]