Повноваження інженера проектувальника на здійснення технічної інвентаризації нерухомого майна.

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Тютюнник Сергій, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.
Тютюнник Сергій

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

Чи може особа, що має діючий кваліфікаційний сертифікат відповідального виконавця окремих видів робіт (послуг), пов’язаних із створенням об’єкта архітектури, виданий Атестаційною архітектурно-будівельною комісією Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України за професією “інженер проектувальник” виконувати технічну інвентаризацію з виготовленням та підписанням технічних паспортів у складі суб’єкту господарювання.
Виходячи з того, що відповідно до п. 1.4. Інструкції про порядок проведення технічної інвентаризації об'єктів нерухомого майна затверджена Наказом Державного комітету будівництва, архітектури та житлової політики України № 127 від 24.05.2001 зі змінами та доповненнями: «Технічна інвентаризація об'єктів нерухомого майна проводиться суб'єктами господарювання, у складі яких працює один або більше відповідальних виконавців окремих видів робіт (послуг), пов'язаних із створенням об'єктів архітектури, які пройшли професійну атестацію у Мінрегіоні України та отримали кваліфікаційний сертифікат відповідно до статті 17 Закону України "Про архітектурну діяльність" та постанови Кабінету Міністрів України від 23 травня 2011 року N 554 "Деякі питання професійної атестації відповідальних виконавців окремих видів робіт (послуг), пов'язаних із створенням об'єктів архітектури" (далі - виконавці).» Відповідно до п. 2 Порядку проведення професійної атестації відповідальних виконавців окремих видів робіт (послуг), пов'язаних із створенням об'єктів архітектури, затверджений постановою Кабінетом міністрів України від 23 травня 2011 року №554 зі змінами та доповненнями:
«відповідальні виконавці окремих видів робіт (послуг), пов'язаних із створенням об'єктів архітектури (далі – виконавці), - архітектор, інженер-проектувальник, інженер технічного нагляду та експерт, які здобули вищу освіту за напрямом професійної атестації відповідно до кваліфікаційних вимог та мають стаж роботи за фахом не менш як три роки.»

З повагою,

Тютюнник Сергій

Міністерство юстиції України

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]