Посвідчення депутата

Король Анатолій Васильович

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):
- належним чином завірену копію депутатського посвідчення депутата Литвинівської сільської ради Чоботар Володимира Михайловича.

З повагою,

Король Анатолій Васильович

Король Анатолій Васильович

Доброго дня!
Шановна Валентина Олегівна!
Дякую за відповідь, але в подальшому прошу вас відповіді на електронні запити надсилати адресно по кожному окремо. Ваші відповіді висвітлюються на сайті "Доступ до правди" у відкритому доступі і тому для бажаючих переглянути запити "29 позачергова сесія" та "30 чергова сесія" вони значаться такими, що залишились без відповіді: https://dostup.pravda.com.ua/request/30_...
Для мене ж висвітлюється повідомлення наступного змісту: "Це ваш власний запит, тому вас буде автоматично повідомлено, коли прибуде відповідь".
Також прошу вас надавати на просто копії запитуваних документів, але й офіційну відповідь на запит, де зазначені реквізити установи, ПІБ і посада відповідальної особи з підписом та печаткою.
Щодо запиту "Посвідчення депутата".
Мені не зрозуміло, яке насправді прізвище депутата, так як в копіях наданих вами протоколів поіменного голосування він значиться Чоботарь, в посвідченні ж він записаний Чоботар. То яке справжнє прізвище даного депутата?
Тому прошу вас уточнити правильність написання прізвища депутата Чеботар В.М.
Заодно прошу надати мені належним чином завірену копію зазначеного на офіційному сайті Литвинівської сільської ради складу Комісії з питань архітектури, будівництва, комунальної власності,транспорту, житлово – комунального господарства, екології та земельних відносин(також з правильним/уточненим прізвищем депутата Чеботар В.М.).
Ще раз прошу у відповіді зазначити перелік цих запитуваних документів.

З повагою,

Король Анатолій Васильович