28 чергова сесія (повторний запит).

Король Анатолій Васильович

Доброго дня!

Мій попередній запит "28 чергова сесія" від 08.12.2017 року, в якому я просив надати загальний протокол сесії, рішення та протоколи голосувань до них 28 чергової сесії сьомого скликання Литвинівської сільської ради залишився без належної відповіді. З порушенням визначених законом термінів ви надали лише копії протоколів голосування,окрім одного, а саме - відсутній протокол голосування(а також і рішення ) щодо питання про надання мені слова.

А тому, на підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, ще раз прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

- протокол загальний та рішення 28 чергової сесії 7 скликання Литвинівської сільської ради, з протоколом голосування та рішенням щодо вищезгаданого питання включно.

В разі, якщо ви вже забули, про що йшла мова, я можу освіжити вашу пам"ять, надавши копію відеозапису голосування по даному питанню.

З повагою,

Король Анатолій Васильович

Король Анатолій Васильович

Доброго дня...
Шановна Валентина Олегівна, вкотре прошу надати:
- протокол 28 чергової сесії сьомого скликання Литвинівської сільської ради;
- протокол поіменного голосування щодо розгляду питання про надання слова мені,Королю А.В.;
- або ж надати офіційну відповідь,чому відсутній протокол поіменного голосування,якщо голосування мало місце і ви особисто давали депутатам протокол на підпис,а також чому в протоколі сесії відсутня інформація про це.

З повагою,

Король Анатолій Васильович

Король Анатолій Васильович

Доброго дня!
Дякую за нарешті наданий протокол поіменного голосування щодо мого звернення. Але тепер мені не зрозуміло, чому/на якій підставі відомості про дане голосування відсутні в загальному протоколі сесії?
Прошу:
- внести зміни до загального протоколу сесії, а саме - зазначити інформацію про те, що під час сесії відбулося дане голосування, з коротким описом суті звернення;
- повторно надати мені протокол сесії з вказаними змінами.

З повагою,

Король Анатолій Васильович