Вилучення документів в управління освіти м.Львова

Гриновець Маркіян

Доброго дня!

4 Вересня 2017р. у засобах масової інформації появилась інформація, що Служба безпеки України звернулась до управління з проханням надати копії документів. Документи стосувались електронної реєстрації дітей до дошкільних навчальних закладів (одне з джерел: https://zaxid.net/sbu_provodit_obshuk_v_...).

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

1) чи проводила Служба безпеки України (включаючи територіальні підрозділи) обшуки у приміщеннях управління освіти м.Львова протягом 2017р.;

2) чи зверталась Служба безпеки України (включаючи територіальні підрозділи) до управління освіти м.Львова протягом 2017р. з проханнями або вимогами щодо надання документів, які стосуються електронної реєстрації та/або обліку дітей;

3) якщо були випадки, зазначені в п.1 та п.2 цього запиту, прошу зазначити по кожному з них:
3.1) яка мета та підстави даного заходу;
3.2) відповідальну особу та її посаду підрозділу СБУ, яка володіє інформацію щодо проведеного заходу;
3.3) які результати проведеного заходу.

4) якщо відсутні випадки, зазначені в п.1 та п.2 цього запиту - прошу зазначити, які саме дії відбувались зі сторони Служба безпеки України (включаючи територіальні підрозділи) по відношенню до управління освіти м.Львова в період з 01.09.2017 по 10.09.2017р.

З повагою,

Гриновець Маркіян

usbu_lvi, Служба безпеки України

1 Attachment