Про компетенцію комунального підприємства міста Дніпро

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Єськова Оксана, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.
Єськова Оксана

Вих №388 Доброго дня!

До громадської організації "Самозахист підприємців" стали надходити скарги від підприємців міста Дніпро, які здійснюють господарську діяльність у тимчасових спорудах наступного змісту. Комунальне підприємство "ДніпроТрансКомплекс" Дніпропетровської міської ради (вулиця Мечнікова, 6, Дніпро) стало приносити приписи до тимчасових споруд, які працюють згідно укладених договорів на використання об'єктів благоустрою не за їх цільовим призначенням з комунальним підпиємством "Благоустій міста" Дніпропетровської міської ради, з вимогою у триденний термін розірвати ці договори та переукласти їх з КП "ДніпроТрансКомплекс".

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

На підставі яких документів комунальне підприємство "ДніпроТрансКомплекс" Дніпропетровської міської ради (вулиця Мечнікова, 6, Дніпро) має повноваження вимагати розірвання договорів з КП "Благоустрій міста" та укладати договори на використання об'єктів благоустрою не за їх цільовим призначенням.

Просимо вказати інші повноваження КП "ДніпроТрансКомплекс" та надати копію статуту вказаного КП.

З повагою,
Єськова Оксана, ГО "Самозахист підприємців"

Дніпровська міська рада

1 Attachment

З повагою, сектор діловодства департаменту транспорту та транспортної
інфраструктури Дніпровської міської ради

КП "ДніпроТрансКомплекс" ДМР,

1 Attachment