Відомості про вільні земельні ділянки

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Ярослав Ярошенко, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.
Ярослав Ярошенко

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

1) наявність та перелік земель державної та/або комунальної
власності, які ще не надані у користування та можуть бути
передачі безоплатно у приватну власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею до 2,0 га в межах села Вербки, Павлоградського району, Дніпропетровської області;
2) наявність та перелік земель державної та/або комунальної
власності, які ще не надані у користування та можуть бути
передачі безоплатно у приватну власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею до 2,0 га в межах Павлоградського району, Дніпропетровської області

З повагою,

Ярослав Ярошенко

Відділ розгляду звернень ГУ,

Відділ розгляду звернень та прийому громадян,

1 Attachment

Відділ звернень громадян,

3 Attachments

-------- Перенаправленное сообщение --------

Тема: Відповідь на інформаційний запит
Дата: Wed, 29 Nov 2017 17:17:37 +0200
От: Відділ звернень громадян [1]<[email address]>
Кому: [2][email address]

References

Visible links
1. mailto:[email address]
2. mailto:[email address]

Ярослав Ярошенко

Доброго дня!

Відповідно до пункту 6 статті 118 Земельного кодексу України громадяни, зацікавлені в одержанні безоплатно у власність земельної ділянки із земель державної або комунальної власності для ведення фермерського господарства, ведення особистого селянського господарства, ведення садівництва, будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибної ділянки), індивідуального дачного будівництва, будівництва індивідуальних гаражів у межах норм безоплатної приватизації, подають клопотання до відповідного органу виконавчої влади або органу місцевого самоврядування, який передає земельні ділянки державної чи комунальної власності у власність відповідно до повноважень, визначених статтею 122 цього Кодексу. У клопотанні зазначаються цільове призначення земельної ділянки та її орієнтовні розміри. До клопотання додаються графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки.
Але як можна додати графічні матеріали, не знаючи де знаходяться вільні ділянки?
Тому прошу надати таку інформацію про місце знаходження вільних земельних ділянок, або як їх можна визначити на публічній кадастровій карті.

Також прошу вказати куди саме звертатись з клопотанням про отримання земельної ділянки, так як сільради не володіють інформацією щодо земель за межами села.

З повагою,

Ярослав Ярошенко

Відділ звернень громадян,

2 Attachments

12.12.2017 10:56, Ярослав Ярошенко пишет:

показати цитоване