Про платних аніматорів на новорычны свята в сзш №279 ім.Петра Григоренка

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Валентина Стародубова, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.
Валентина Стародубова

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

На яких умовах аніматори (театральна група) зайняли актову залу в школі №279 на усі грудневі дні в результаті чого батькам дітей, які не хочуть користуватися послугами цієї трупи (а це по 50 гривень з 1 дитини) забороняється користуватися приміщенням актової зали зі своїми аніматорами?

Також прошу нрошу надати:
1. Копію договору оренди даної театральної трупи/аніматорів з районним відділом освіти або школою №279 з вказанням у які дні даний колектив орендує приміщення актової зали і на скільки годин
2. Реєстраційні документи даної театральної трупи/аніматорів (яка в них форма господарювання, назва колективу і т.д)
3. Прайс лист на вистави від даної театральної трупи/аніматорів
4. Санітарні книжки акторів даної тетральної трупи, оскільки вони працюють з нашими дітьми і ми маєм знати про стан здоров'я цих людей!
5. Графік проведення вистав даної трупи/аніматорів в сзш№279 з вказанням класів
6. Також прошу вказати, чим регламентується відмова батькам у використанні актової зали школи для проведення новорічних свят для своїх дітей із іншими запрошеними аніматорами, адже актову заму, ми батьки, самі неодноразово допомагали за власний кошт покращити, а користуватися нею – неможем

З повагою,
Валентина Стародубова

Валентина Стародубова залишив коментар ()

Добрий вечір! Шановні "письменники запитів"! Наступного разу коли заманеться написати запит від мого ім'я, хоч не соромтеся, та пишіть без помилок!! Хоча, можливо Ви або дуже переживали підписуючись моїм ім'ям, або дуже вже спішили. І, якщо Ви вже так завзято взялись за школу, то хоч не приховуйтесь за чужими іменами!!!

З повагою,
Валентина Стародубова!!!

КМДА. Відділ забезпечення доступу до публічної інформації, Київська міська державна адміністрація

1 Attachment

Надсилаємо вам лист у прикріпленому файлі.

Звертаємо вашу увагу, що лист підписаний ЕЦП.

--
З повагою

Відділ забезпечення доступу до публічної інформації
управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації
апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
(044) 202-76-00
(044) 202-46-42

Управління освіти Солом"янської РДА,

1 Attachment