Кількість штрафів за неякісні/відсутні пандуси

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Liliya Vertyporoh, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

Просимо повідомити КІЛЬКІСТЬ постанов щодо накладання штрафів за порушення правил благоустрою у частини невідповідності пандусів нормам ДБН чи їх повній відсутності збоку власників закладів громадського користування на території Одеси, що їх було накладено Інспекцією з благоустрою Одеської міськради за період з січня 2009 по грудень 2012 згідно з електронним реєстром проваджень Одеського територіального управління юстиції.

Звертаю Вашу увагу на те, що згідно закону України «Про доступ до публічної інформації»:
- інформація має бути надана не пізніше п’яти робочих днів, з моменту отримання запиту (ст. 20);
- відповідь розпорядника про те, що інформація може бути одержана із загальнодоступних джерел, або відповідь не по суті запиту вважається неправомірною відмовою в наданні інформації (п. 2 ст.22)
- розпорядник інформації, який не володіє запитуваною інформацією, але якому за статусом або характером діяльності відомо або має бути відомо, хто нею володіє, зобов'язаний направити цей запит належному розпоряднику з одночасним повідомленням про це запитувача (п. 3 ст. 22);
Ст. 212-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено накладання штрафу за неправомірну відмову в наданні інформації, несвоєчасне або неповне надання інформації, надання інформації, що не відповідає дійсності .

З повагою,

Liliya Vertyporoh

Міністерство юстиції України

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]

Управління ДВС ГТУЮ в Одеській області,

2 Attachments

[ Email has no body, please see attachments ]

Міністерство юстиції України

2 Attachments

[ Email has no body, please see attachments ]

Міністерство юстиції України

1 Attachment