Корупція

Людмила Половинська

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):Копії табелів з нарахуваннями, Колективні договори та інші документи за підписами керівників ДП студія "Укртелефільм" / Київ,Туманяна,15/ на підставі яких 7 /сім / осіб-працівників студії звернулись до Дніпровського районного суду з вимогою видати судові накази на виплати заробітної плати у сумі 343473грн 17 коп та індексаціїї 21958грн 46 коп з травня 2016 по 30 квітня 2017 року.

З повагою,

Людмила Половинська

Климович В.С,,

10 Attachments

Климович В.С,,

10 Attachments

Людмила Половинська залишив коментар ()

Посадові особи Держкомтелерадіо приховують інформацію.На мій запит з переліком конкретних документів, мені надано зовсім іншу /не запитувану/ інформацію. В листі Держкомтелерадіо за підписом Першого заступника не процитовано запит, а просто вказано , що інформацію надано. Але надано не те, що запитувано.

Людмила Половинська

Доброго дня! Прошу уважно прочитати запит і надати запитувану інформацію. У разі потреби в уточненні запиту, прошу надсилати додаткові питання.

З повагою,

Людмила Половинська