Землі Садівницького товариства „Мрія”

Хохлов Денис

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

1) Рішення Київської обласної Ради народних депутатів № 155 від 12.07.88р, про надання земельної ділянки для організації колективного саду робітниками, службовцями Жулянського машинобудівного заводу загальною площею 13,4 га (на території сучасної Петрушківської сільської Ради Києво-Святошинського району Київської області).

2) Копію державного акту від 1989 року серія Б № 026043 на право користування землею Жулянському машинобудівному заводу в безстрокове і безкоштовне користування в межах згідно з планом землекористування (13,4 га на території сучасної Петрушківської сільської Ради Києво-Святошинського району Київської області; зареєстрований в Книзі записів на право користування землею за № 225);

3) Після отримання зазначеного вище акту та рішення, про надання відповідно 13,4 га земель в безстрокове і безкоштовне користування (на території сучасної Петрушківської сільської Ради Києво-Святошинського району Київської області) - земля передавалася Садівницькому товариству „Мрія”? Якщо надавалася в користування Садівницькому товариству „Мрія” то зазначити реквізити та вид документу.

4) Генеральний план (Проект) організації і забудови території колективних садів та План меж землекористування (наданих працівникам Жулянського машинобудівного заводу та інших 16-ти організаціям, підприємствам м. Києва) погодженого 27.04.1989 Головним інженером-землевпорядником Києво-Святошинського району В.Т. Кардашом, та уповноваженими особами Жулянського машинобудівного заводу та інших 16-ти організацій, підприємств м. Києва (на території сучасної Петрушківської сільської Ради Києво-Святошинського району Київської області).

З повагою,

Хохлов Денис

Сектор забезпечення доступу до публ?чно? ?нформац??, Київська обласна державна адміністрація

1 Attachment

Петрушківська ср,

1 Attachment

-- реклама -----------------------------------------------------------
Вигідно викупити кредит у збанкрутілому банку
Оформити заявку на безкоштовну консультацію http://bit.ly/2p2MtwG

Київська обласна рада,

1 Attachment