Плата за землю

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Ростислав, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):
Копію Рішення(ь) депутатів Київської міської ради Про встановлення місцевих податків і зборів, яким встановлено
ставки, пільги по земельному податку для юридичних осіб на 2016 та 2017 рік.
Надати інформацію щодо суми плати за землю, яка надійшла до бюджету м. Києва в 2016 та 2017 роках: від органів державної влади та органів місцевого самоврядування, органів прокуратури, закладів, установ та організацій, спеціалізованих санаторіїв для реабілітації, лікування та оздоровлення хворих, військових формувань, утворених відповідно до законів України, Збройних Сил України та Державної прикордонної служби України, які повністю утримуються за рахунок коштів державного бюджету або місцевих бюджетів.
Надати інформацію щодо площі земельних ділянок в м. Києві, які перебувають станом на 31.12.2016р. у власності чи орендуються (передані в користування) органами(ів) державної влади та органами(ів) місцевого самоврядування, органів прокуратури, закладів, установ та організацій, спеціалізованих санаторіїв для реабілітації, лікування та оздоровлення хворих, військових формувань, утворених відповідно до законів України, Збройних Сил України та Державної прикордонної служби України, які повністю утримуються за рахунок коштів державного бюджету або місцевих бюджетів.
Надати інформацію щодо суми заборгованості по платі за землю станом на 01.01.2017р. органів державної влади та органів місцевого самоврядування, органів прокуратури, закладів, установ та організацій, спеціалізованих санаторіїв для реабілітації, лікування та оздоровлення хворих, військових формувань, утворених відповідно до законів України, Збройних Сил України та Державної прикордонної служби України, які повністю утримуються за рахунок коштів державного бюджету або місцевих бюджетів.

З повагою,

Ростислав

Київська міська рада

1 Attachment

[ Email has no body, please see attachments ]

КМДА. Відділ забезпечення доступу до публічної інформації,

1 Attachment

Link: [1]File-List
Link: [2]themeData
Link: [3]colorSchemeMapping

Надсилаємо Вам лист у прикріпленому файлі.
Звертаємо Вашу увагу - лист підписаний ЕЦП.

--
З повагою

Відділ забезпечення доступу до публічної інформації
управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації
апарату виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)
(044) 202-76-00
(044) 202-46-42

References

Visible links
1. file:///C:%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml
2. file:///C:%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_themedata.thmx
3. file:///C:%5CTemp%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml

Київська міська рада

2 Attachments

[ Email has no body, please see attachments ]

1 Attachment

1 Attachment

В зв'язку з технічними неполадками 14.04.2017 не було можливості направити
відповідь на запит. Просимо вибачення за затримку.