Про отримання земельних ділянок, майна територіальної громади, житла з міського бюджету та доходи міського бюджету від користування ним/и за 4 кв. 2015 р., 2016 р. та 1 кв. 2017 р.

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви Дяченко Юрій Васильович, голова політичної партії "ДемАльянс" в Одесі, будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.
Дяченко Юрій Васильович, голова політичної партії "ДемАльянс" в Одесі

ЗПІ про осіб, що отримали земельні ділянки та майно територіальної громади, а також житло з міського бюджету та про доходи міського бюджету від користування майном громади за 4 кв. 2015 р., 2016 р. та 1 кв. 2017 р. до:

Міського голови,
Одеської міської ради,
Виконавчого комітету Одеської міської ради,
Департаменту комунальної власності Одеської міської ради,
Управління земельних ресурсів Департаменту комунальної власності Одеської міської ради,
Департаменту фінансів Одеської міської ради,
Управління Держгеокадастру у м. Одесі Одеської області.

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

про всіх фізичних і юридичних осіб, які протягом 4 кварталу 2015 року, протягом 2016 року та 1 кварталу 2017 року отримали із земель на території міста Одеси земельні ділянки або майно територіальної громади у володіння, власність чи користування, характеристику цих земельних ділянок та майна, а також умови передачі земельних ділянок та майна;
про осіб, які отримали за рахунок міського бюджету житло у володіння, власність чи користування за 4 квартал 2015 року, 2016 рік та 1 квартал 2017 року, характеристику цього житла, скільки було витрачено з бюджету коштів й на що чи яке передане майно громади в рамках забезпечення житлом даних осіб та підстави й умови отримання ними цього житла;
про суму доходів міського бюджету за 4 квартал 2015 року, 2016 рік та 1 квартал 2017 року від користування фізичними та юридичними особами землею, яка знаходиться у власності територіальної громади м. Одеси (окремо) та від користування іншим майном територіальної громади м. Одеси (окремо).

З повагою,

Дяченко Юрій Васильович, голова політичної партії "ДемАльянс" в Одесі

Безтелесная Л.В.,

1 Attachment

01-17/133-зпи

Одеська міська рада

3 Attachments

Здравствуйте, Foi+request-19662-2ed91bd7.

--
С уважением,
Findep mailto:[адресу приховано]

Безтелесная Л.В.,

2 Attachments

Шановний Юрію Васильовичу!
Просимо Вас надати нам поштову адресу для надання додатків до запиту у
паперовій формі.

-Постанова Кабінету Міністрів України від 13.07.2011 №740 «Про
затвердження граничних норм витрат на копіювання або друк документів, що
надаються за запитом на інформацію»
-Закон України «Про доступ до публічної інформації» не вимагає від
розпорядника інформації здійснювати сканування (переведення в електронну
форму) документів, навіть на вимогу запитувача.