Інформація про бюджетне фінансування КП "МУЖКГ"

Нам невідомо, чи відповідь на цей запит була інформативною. Якщо ви ГО"ТОЛОКА", будь ласка, авторизуйтесь і вкажіть, наскільки успішним був запит.

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):
щодо фінансування КП "МУЖКГ", в тому числі, скільки коштів було отримано комунальним підприємством "МУЖКГ" з бюджету міста Чорноморська або з інших місцевих бюджетів, а також з Державного бюджету - з 01.01.2014 року по теперішній час, їх цільове призначення. Інформацію просимо надати по кожній операції із зазначенням дати такої операції, коду ЄДРПОУ платника, суми та цільового призначення.

З повагою,
ГО"ТОЛОКА"

Pavel, Чорноморська міська рада

1 Attachment

Доброго дня!

Прошу звернути увагу, що до теперішнього часу така інфомрація не надійшла за запитом про бюджетне фінансування КП "МУЖКГ". Також з невідомих причин Чорноморська міська рада направила запит до КП "МУЖКГ", хоч і може самостійно надати інфомрацію з цього питання про фінансування з бюджету міста.

З повагою,

ГО"ТОЛОКА"

ГУЖКХ г. Ильичевска,

9 Attachments