Інформаційний запит про наявність земель державної та/або комунальної власності

Кисельов Андрій

Доброго дня!

На підставі статей 1, 13, 19, 20 Закону України «Про доступ до публічної інформації» від 13 січня 2011 року, які надають право звертатись із запитами до розпорядників інформації щодо надання публічної інформації, прошу надати наступну інформацію (наступні документи):

1) наявність та перелік незадіяних земельних ділянок державної та/або комунальної власності, які можуть бути передані в користування для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею до 2,0 га в межах района.

2) наявність та перелік незадіяних земельних ділянок державної та/або комунальної власності, які можуть бути передані в користування для будівництва будинку в межах района.

У разі відсутності інформації, прошу перенаправити даний запит

1)наявність та перелік земель державної та/або комунальної власності, які ще не надані у користування та можуть бути передані у користування для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею до 2,0 га в межах района.

2) наявність та перелік земель державної та/або комунальної власності, які ще не надані у користування та можуть бути передані у користування для будівництва будинку в межах района.

У разі відсутності інформації, прошу перенаправити даний запит до Чугуївської міської ради, а також селищніх та сільськіх рад.

З повагою,

Кисельов Андрій

Чугуївська РДА,

1 Attachment

Чугуевский ГОЗР,

1 Attachment

--
З повагою, управління Держгеокадастру у Чугуївському районі Харківської
області

Чугуевский ГОЗР,

3 Attachments

--
З повагою, управління Держгеокадастру у Чугуївському районі Харківської
області