ZIK з червня чекає відповіді Мін’юста на свій запит

8 Серпня 2018 10:17

Редакція IA ZIK повідомляє, що не отримала відповіді від Міністерства юстиції України на інформаційний запит, який був направлений ще у червні. Про це повідомляється на сайті видання.

Як пише видання, редакція ще 22 червня скерувала до прес-служби Мін’юсту інформаційний запит щодо перспектив реформування пенітенціарної служби України, однак відповіді не отримала.

“У цей день з журналістом ZIKу оперативно сконтактувала працівниця прес-служби міністерства, підтвердивши отримання інформаційного запиту. Єдине, вона попросила у шапці запиту змінити адресата – замість Міністерство юстиції вказати в.о. керівника Адміністрації Державної кримінально-виконавчої служби України та запевнила, що запит оперативно скерують туди для реагування. Скоригований запит була надіслано – у міністерстві підтвердили його отримання”, – повідомляє редакція.

Проте станом на серпень ніякої відповіді редакція ZIK не отримала. У приймальні керівника Адміністрації ДКВС журналісту видання повідомили, що жодних інформаційних запитів до них не надходило.

Начальник Управління інформаційної політики Міністерства юстиції України Оксана Грязнова повідомила виданню, що вона у відпустці і нічим допомогти не може. У прес-службі Мін’юсту кілька днів обіцяли з’ясувати долю запиту та повідомити результат, однак досі нічого не повідомили.

«Доступ до правди»

Джерело ІМІ