Жителі Тернопільщини найчастіше цікавляться чужими доходами. Статистика ДФС

7 Вересня 2017 11:05

Державна фіскальна служба Тернопільської області із січня по серпень 2017 року опрацювала 29 запитів. Про це повідомляє видання «Бізнес Компаньйон. Тернопіль» з посиланням на  Відділ організації роботи Головного управління Державної фіскальної служби (ГУ ДФС) в області.

До ГУ ДФС в області надійшло 16 (55,2%) запитів, до Тернопільської об’єднаної ДПІ – 9, до Кременецької – 3 і до Чортківської ОДПІ – один запит.

Поштою надійшло 14 запитів, а 15 – засобами електронного зв’язку.

Серед запитувачів – 15 громадян, 10 юридичних осіб та два об’єднання громадян без статусу юридичної особи. Ще два запити подали представники засобів масової інформації.

Запитувачі насамперед цікавилися доходами і сплаченими сумами податків інших громадян, кількістю створених Центрів обслуговування платників (ЦОП) і кількістю наданих ними адміністративних послуг, а також інформацією про проведені перевірки суб’єктів господарювання.

За результатами розгляду, фахівці органів ДФС області надали вичерпні відповіді на 17 запитів. Ще по 10-ти – відмовили у наданні інформації. Два запити надіслали належним розпорядникам інформації.

 фото - https://109.te.ua

 

«Доступ до правди»