Запорізька міськрада не зізнається, скільки прес-конференцій провела у 2016 році

1 Березня 2017 13:10

Запорізька міська рада не відповідає на інформаційний запит від редакції місцевого молодіжного порталу «Пороги». Про це повідомляє ІМІ з посиланням на журналістку «Порогів» Катерину Майбороду.

Запит стосувався кількості проведених інформаційних заходів для журналістів (прес-конференцій, прес-турів) міським головою Володимиром Буряком та його заступниками у 2016 році.

Інформаційний запит від головної редакторки порталу «Пороги» Наталії Виговської було надіслано третього лютого на адресу, вказану на офіційному сайті міськради. Через п’ять днів, не отримавши відповіді, журналістка сайту Катерина Майборода запитала про відповідь прес-секретарку міського голови Ольгу Мішок.

«Вона повідомила, що запит не отримали та попросила переслати його на її особисту адресу і підтвердила, що запит отримано. Тим не менш, за п’ять днів відповідь так і не надійшла. Я перепитала ще раз у прес-секретарки, чи означає це, що відповіді не  буде. Ольга Мішок попросила зачекати ще, однак з 16 лютого відповідь нам так і не було надіслано», - розповіла журналістка.

Вона також повідомила, що аналогічні інформаційні запити надіслала у вісім офіційних структур. Відповіді надійшли від всіх, окрім міської ради.

 

«Доступ до правди»