Вінницька ОДА заплатила за оновлений сайт 110 тисяч гривень – відповідь на запит

21 Квітня 2017 11:00

Вінницька обласна державна адміністрація заплатила за оновлений сайт ради 110 тисяч гривень. Про це адміністрація повідомила у відповіді на інформаційний запит журналіста Depo. Вінниця.

У своїй відповіді обласна державна адміністрація повідомляє, що на розробку та запуск сайту з обласного бюджету було виділено 110 тис. грн у рамках реалізації регіональної програми інформатизації «Електронна Вінниччина» на 2016 – 2018 роки.

Як повідомили в ОДА, розробником нового сайту є ФОП Ромигайло А.В.. Відповідно до інформації ресурсу «Антикорупційний монітор» цей підприємець за 2016 рік виграв 5 державних тендерів на загальну суму 1,6 млн. грн.

«Зокрема Андрій Ромигайло за 198 тис. грн. встановлював електричне розподільне та контрольне обладнання у Вінницькій міськраді. За 127 тис. грн. створював структуровану кабельну систему в адмінбудівлі Служби автомобільних доріг у Вінницькій області. Також ФОП Ромигайло вже не вперше виграє тендери Вінницької ОДА. Так, наприкінці минулого року підприємець постачав обладнання для створення безпровідної мережі WiFi. 20 комутаторів, маршрутизаторів, патч-панель та точка доступу обійшлись обласному бюджету у 86 тис.грн.», – йдеться у новині Depo. Вінниця.

На оновленому сайті є окремий розділ «Публічна інформація», де є щомісячні звіти про надходження запитів та система обліку публічної інформації.

фото - http://media-bar.info

 

 

«Доступ до правди»