Відзнаки і державні нагороди Міноборони отримали 225 військовослужбовців

21 Березня 2016 14:53

Міноборони України  нагородила відзнаками 142 військових, а державними нагородами 83 осіб.  Про це повідомляється у відповіді на запит користувача «Доступу до правди».

Згідно з запитом на «Доступі до правди», користувач запитував інформацію у Міноборони про витяги з наказів за 2015 рік, відповідно до яких відзнаки отримали військовослужбовці  25 окремого мотопіхотного батальйону, в/ч польова пошта В0676.  Або ж надати номери та дати наказів Міноборони та кількість військових, які отримали відзнаки і нагороди.

Утім, Міноборони відповіло, що не може надати запитувану інформацію у зв’язку з відсутністю на це згоди осіб, щодо яких вимагається інформація. Міноборони послалося на Закон «Про захист персональних даних», де йдеться про те, що поширення персональних даних передбачає дії щодо передачі відомостей про фізичну особу за згодою суб’єкта персональних даних.

Разом з тим, Міністерство надало узагальнену інформацію,  що відзнаками Міноборони з 2014 року по теперішній час нагороджено 142 військовослужбовці, а державними нагородами України з 2015 року по теперішній час – 83 військовослужбовці.

Читати запит та відповідь повністю

 

Також користувач «Доступу до правди» надіслав запит Міноборони щодо надання витягів наказів Начальника Генштабу- Головнокомандувача ЗСУ за 2015 рік щодо нагород військових вказаної військової частини або ж надати номери та дати наказів щодо нагород і відзнак.

У відповідь, ГУ Персоналу Генштабу ЗСУ повідомило, що наразі нагороджено 30 військовослужбовців в/ч польова пошта В0676. Зокрема, три особи отримали грошові премії, 22  - нагрудні знаки «За взірцевість у військові службі» ІІ ступеня, одна -  «За заслуги перед ЗСУ України»,  одна -  «За доблесну військову службу батьківщині», три особи -  «За взірцевість у військовій службі» ІІІ ступеня.

Також  Генштаб повідомив, що персональна інформація є конфіденційною та не підлягає розповсюдженню

 

Читати запит та відповідь повністю