В селі Івано-Франківської області є майже 414 га вільної землі, яку громадяни можуть безкоштовно отримати у власність

3 Грудня 2015 12:19

У межах села Вікторів Галицького району Івано-Франківської області є 413,93 га вільних земель, які можуть бути надані громадянам в користування або у власність для ведення особистого селянського господарства. Таку інформацію у відповідь на запит користувача «Доступу до правди» повідомив місцевий відділ Держгеокадастру.

Запитувач цікавився про наявність та перелік земель державної та/або комунальної власності, які ще не надані у користування та можуть бути передачі безоплатно у приватну власність для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею до 2,0 га в межах села Вікторів Галицького району Івано-Франківської області, а також у межах Галицького району Івано-Франківської області.

Для отримання переліку урочищ, де може бути здійснене відведення конкретної земельної ділянки для ведення ОСГ, громадянину радять звернутись до Вікторівської сіської ради, хоча згідно з Законом про «Доступ до публічної інформації» суб'єкт владних повноважень сам має перенаправити запит належному розпоряднику, якщо він йому відомий.

Також відділ Держгеокадастру у Галицькому районі повідомив, що на території району вільних земель під ОСГ - 54,18 га.

Читати відповідь та запит повністю

 

«Доступ до правди»