В автопарку полтавського міськвиконкому 3 службові автомобілі

15 Травня 2017 13:04

Полтавська міська рада у відповіді на запит видання «Коло» повідомила, що в автопарку Полтавського міськвиконкому є три авто, решта – орендовані або передані. Про це повідомляють kolo.news.

Загалом службових машин, за інформацією міськради, 9.

«Виконавчий комітет Полтавської міської ради має на балансі два автомобілі Geely, придбані в травні 2013 року, вони призначені для службового користування. Крім цього, згідно з договором оренди, укладеним між КП «Полтаваелектроавтотранс» та виконавчим комітетом Полтавської міської ради, у службовому користуванні виконкому знаходяться шість легкових автомобілів марки Volkswagen Passat 2008 року випуску. А також Toyota Avalon 2007 року випуску, згідно договору оренди від 13.02.2017 року, укладеного між КП «Полтавська міська шляхово-експлуатаційна дільниця», – йдеться у відповіді на запит.

Видання також повідомило, що нещодавно автопарк виконкому Полтавської міської ради поповнився автомобілем майже за мільйон гривень. Міська рада не повідомила куди передасть нове авто, договір закупівлі якого, згідно з сайтом Prozorro, оформили 11 квітня цього року.

 

«Доступ до правди»