Ужгородський військовий прокурор не служив у війську

13 Жовтня 2016 12:18

Ужгородський військових прокурор Олег Ціцак не проходив військову службу в Збройних силах України чи інших військових формуваннях. Про це повідомляє  редакторка газети «СНК» Лора Приходько з посиланням на відповідь Ужгородського гарнізону Військової прокуратури Західного регіону України.

Відповідь на запит надійшла після листа Представника Уповноваженого з питань дотримання права на інформацію до Ужгородського гарнізону.

Також Олег Ціцак повідомив, що військове звання «майор юстиції» він отримав у порядку переатестації за наказом Міністра оборони України.

Щодо диплому про освіту, то Ціцак з вересня 1992 року і до червня 1997 року навчався на денному відділені юридичного факультету Ужгородського державного університету.

Лора Приходько вказує, що початково інформаційний запит був направлений у січні 2016 року до Міністерства оборони з проханням надати інформацію про проходження військової строкової служби Олега Ціцака, про вичерпні відомості щодо присвоєння першого військового звання офіцера, копії документів з присвоєнням звання майора ЗСУ, диплом про освіту.

 

Департамент кадрової політики Міноборони повідомив, що накази по особовому складу та особові справи військовослужбовців містять службову інформацію та персональні дані. Відтак, запитувані копії документів не можуть бути надані.

У Департаменті також вказали, що Олег Ціцак був прийнятий на військову службу за контрактом осіб офіцерського складу. Ціцак був відряджений до Генеральної прокуратури та в порядку переатестації йому було присвоєно військове звання – «майор юстиції».

 

 

 «Доступ до правди»

Фото - zakarpattya.net.ua